Épcenter

ÉPÍTŐIPARI ÉS KERESKEDELMI KFT.

TÁJÉKOZTATÓ - Az Épcenter Kft. megvalósított fejlesztéséről

szechenyi 2020

Kedvezményezett neve:
ÉPCENTER ÉPITŐIPARI ÉS KERESKEDELMI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A projekt címe: Üzleti kihívások ellensúlyozása technológiafejlesztéssel

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00319

A projekt szerződött összege: 9.793.000 Ft

A szerződött támogatás összege: 13.990.000 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt befejezési dátuma: 2021. 01. 08.

A projekt tartalma:

Az Épcenter Kft. 1991 végén alakult a Békés megyei Kondoros településen. A magas minőségben végzett magas- és mélyépítési munkák eredményeképp a társaság az elmúlt közel 3 évtizedben folyamatosan növelni tudta piaci részesedését. Portfólióját az igényekhez és az ellátott tevékenységekhez igazítva fa- és fémmegmunkálási tevékenységekkel bővítette.

A koronavírus járvány okozta egészségügyi kockázat miatt újra kellett tervezni a munkavégzés feltételeit. A megfelelő védő- és higiéniai felszerelések beszerzése - amelyeket az alkalmazottaknak biztosítani volt szükséges - nehézkes volt, továbbá a távolság szükséges megtartása miatt az emberi erőforrást igénylő kivitelezési folyamatok lassabban, kisebb hatásfokkal működhettek.

Jelen projekt keretében 1 db. Bobcat S570 típusú csúszókormányzású rakodógép kerül beszerzésre. A munkagép segítségével elkerülhető az esetleges létszám-leépítés vagy osztott műszakkal megoldott kisebb hatásfokú termelés, hiszen a gép amellett, hogy biztosítja a többi embertől való izoláltságot, jelentős mennyiségű kézi földmunkát képes kiváltani, azaz magasabb hatásfokú termelésre képes.

A rakodógép beszerzése lehetővé teszi a jelenleginél több vagy nagyobb volumenű kivitelezési munkák vállalását.

További információ:

Épcenter Kft.
Cím: 5553 Kondoros, Csabai u. 41
Telefon: +36-66-389-135
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.epcenter.hu

Közreműködő Szervezet neve, elérhetősége:

Pénzügyminisztérium